Financier uw deals met Ruckus Financial Services

Ruckus Financial Services

Ruckus Networks heeft onlangs Ruckus Financial Services geïntroduceerd in EMEA. Deze interessante financieringsvorm helpt klanten met het realiseren van toekomstbestendige Wi-Fi en switchingoplossingen door middel van flexibele financierings– en leaseaanbiedingen. Hiermee zijn organisaties in staat om te investeren in nieuwe netwerktechnologie zonder grote kapitaalinvesteringen vooraf.

De voordelen van Ruckus Financial Services:

  • Overname van hardware, software en professional services van Ruckus zonder kapitaalinvestering vooraf (OPEX-model).
  • 100% turn-key financieringsoplossing voor alle kosten.
  • Bestaande bankfinancieringslijnen blijven intact.
  • Werkkapitaal beschikbaar voor uw core business.
  • Vaste en voorspelbare maandelijkse betalingen.

Seminar bij Alcadis op dinsdag 12 februari 
In samenwerking met Ruckus Networks gaat Alcadis op dinsdag 12 februari een gratis Engelstalig seminar organiseren over dit onderwerp. Dit seminar zal plaatsvinden bij ons op kantoor in Houten en wordt verzorgd door Justin Thomas, Program Manager Financial Services EMEA, van Ruckus Networks. Tijdens deze sessie wordt u volledig bijgepraat over deze nieuwe dienst en worden alle voordelen voor u als reseller én uw eindklant met u gedeeld. Na afloop zorgen wij voor een heerlijke lunch en is er nog voldoende gelegenheid om uw vragen te stellen aan Justin Thomas en onze accountmanagers.

Ruckus Financial Services Webinar
Onlangs heeft Ruckus Networks een webinar georganiseerd waarin uitgebreid wordt stilgestaan bij alle mogelijkheden. Het webinar duurt bijna 50 minuten en is hieronder terug te kijken:

Meld u aan voor het seminar op dinsdagochtend 12 februari en ontdek alle mogelijkheden voor uw organisatie. Mocht u verhinderd zijn die datum maar wel erg geïnteresseerd zijn, dan staan onze medewerkers u graag te woord via 030 – 65 85 125.